For godt en uge siden var Daniel, Kioko og jeg til dobbeltudstilling i Fuglebjerg med Spidshundeklubben. Det er en af årets hyggeligste udstilllinger, da det er over to dage, og de fleste Japanske Spids som normalt repræsenteres på udstillinger, også kommer denne dag.

For Kioko var det to rigtigt gode dage i forhold til resultater, hvor han begge dage fik Excellent m. CK og blev 2. bedste championhan. Søndag blev han faktisk også 2. bedste hanhund.

Udstillingskritik lørdag (oversat fra engelsk):
Hanhund af excellent type, god størrelse, korrekt maskulint hovede, god nakke, toplinie og krop, korrekt hale, god pelskvalitet, excellent vinklet og excellent bevægelser.

Udstillingskritik søndag:
3 år gammel han, god størrelse, excellent formet hovede, små ører, smukt formede øjne, fuldt tandsæt, korrekte kropsproportioner, og lige hale med excellent bæring, excellente bevægelser, dejlig pels, dyb pigmentering, skønt temperament

To dejlige udstillingskritikker, som jeg kun kan være stolt af. Især at dommeren på anden dag, syntes at han havde et skønt temperament, og at hun ovenikøbet kom hen til mig bagefter og sagde, at: “Han er en fantastisk skøn hund, men det var bare ikke hans dag i dag”, gjorde mig rigtig varm om hjertet. Det var virkelig ikke hans dag i ringen, hvor vi dels blev møvet af en masse hanhunde der ikke holdt afstand, og hvor der dels duftede rigtig spændende i ringen.

IMG_0327 IMG_0336