Igår tog Kioko og jeg den lange vej til Gjern for at deltage i Spidshundeklubbens næstsidste udstilling i år. Vi tog afsted kl. 7 om morgenen og var hjemme ved 17 tiden, så det var en lang dag.

Kioko gik rigtig fint i ringen igår. Han løb som altid i sit eget tempo, hvilket giver et rigtig godt flow som jeg er meget tilfreds med. Jeg har på det sidste trænet ham i at løfte hovedet mere, for at få ham til at se mere prangende ud, og det synes jeg faktisk han er nået godt til nu! På bordet var han egentlig også OK igår – det var en mand der var dommer, hvilket Kioko ikke synes at det fedeste i verden, men han stod faktisk overraskende flot på bordet igår – meget rolig! Da han skulle stille op var der desværre meget larm i hallen og det betød at Kioko smed ørene lidt ud til siden og strakte halsen meget langt frem – derfor kom han til at se lidt længere ud end han egentlig er – ærgerligt!

Det blev alt i alt til en flot præmiering, Excellent m. CK og 2. placering – og 4 bedst i køn! Ikke noget certifikat denne gang, men dommeren sagde: “Han er jo så ung, men han har et vældig stort potentiale”. De ord tager jeg gerne med mig videre!

Kioko

Jeg er en stolt hundeejer!!!

Stort tillykke til Kiokos far, Yokiko fra Kennel Maiwei, der blev BIR og BIS4 og årets mest vindende hanhund i Spidshundeklubben.