Indlægget er sponseret af dyrefoder.dk

For nogle uger siden fik jeg tilsendt en lille sæk hundefoder fra Tundra. Tundra er et kornfrit hundefoder, som jeg faktisk aldrig selv havde hørt om før.

Tundra

Min første kommentar, når jeg bliver spurgt om, om jeg vil prøve et foder til min hund er: Ja, men jeg forventer ikke at han kan lide det – for Kioko er usædvanligt kræsen! Derfor er skridt 1 når vi prøver nye fodermærker, om han overhovedet gider smage på det.

Her oplevede vi faktisk en succes med Tundra. Kioko spiste op fra dag 1, og har generelt haft stor spiselyst på foderet.

Om Kioko fungerer godt på foderet er svært at vurdere, da pels og krop først reagere på foderet efter nogle uger. Vi er snart igennem en 3 kilos sæk, og jeg kan ikke mærke nogen forskel (hverken bedre eller dårligere) på pelsen. Et lille plus til fordel for Tundra er, at Kioko besørger færre gange hver dag, hvilket er et tegn på at han optager en større andel af foderet (= godt foder!).

Tundra kan købes hos Dyrefoder.dk, som også sælger et hav af forskellige godbidder, Essential Foods hundefoder som jeg før har haft fantastiske oplevelser med, og derudover mærker som Olivers og Kingsmoor.

Jeg har selv købt lækre godbidder fra Dyrefoder.dk, som især disse Essential Beef Delights er Kioko ret vild med – også holder de i mere end 1 minut

Beef