De mørke tider er på vej, og mine morgenture foregår hvertfald typisk i mørke eller tusmørke. På aftenturen er det hvertfald helt mørkt og det betyder, at det er tid til at få lys og reflekser på både hunde og mennesker!

Vi går primært på stier når jeg går med hundene, men alligevel synes jeg det er vigtigt med lys på. Hundene bliver forskrækket, hvis en cyklist cykler tæt på, fordi han ikke har set dem, og når vi går langs vejen vil jeg gerne have at hundene lyser lidt op i mørket.

Der findes et hav af måder hundene kan lyse op på!

Min favorit er faktisk bare, reflekser! Reflekser generer ikke hundene, og virker fantastisk når du møder en bil. Mange seler har påsatte reflekser og er således allerede en del af hundens ‘outfit’. Kiokos K9 powersele har hvertfald fastsyede reflekser på siden og i båndet rundt på bringen.

Nogle snore fås også med reflekser, hvilket er virkelig smart til de her langhårede hunde, hvor sele og halsbånd hurtigt forsvinder i pels!

Man kan også få lysvedhæng til halsbånd og sele. Det bruger jeg ikke selv, men kan godt se, at det er drøn smart! Min eneste betænkelighed er, at jeg synes, at ‘klir, klir’ lyde må være VIRKELIG irriterende for vores hundes gode hørelse, og derfor vil jeg gerne undgå for meget af dette. Jeg fandt dog en fra Orbiloc lygte som ikke klirre, og som jeg overvejer at købe (se billedet). Du kan finde den på Zooplus, her (og ja, den fås i andre farver end blå!).

orbiloc

Derudover findes der jo et utal af regnjakker med reflekser, reflekser til mennesker og alt muligt andet fint man kan købe. Mit bedste råd er, at finde noget billigt, der fungerer for dig!

Lige nu, kan du finde en masse gode tilbud på lys og reflekser på Zooplus.

Indlægget er IKKE sponseret!