For en lille måned siden skrev jeg indlægget Undskyld stilheden, om at der var store forandringer på vej i vores lille ‘familie’. Og nu kan jeg ikke holde det hemmeligt længere, da det nærmer sig med hastige skridt, at Daniel og jeg skal overtage et hus som vi har købt!

Efter nytåret fik Daniel sit drømmejob i Odense, og eftersom jeg har 2 års studier tilbage, og vi i øvrigt havde et håb om at blive i Odense, valgte vi at begynde at lede efter en anden bolig – og denne gang skulle det være vores helt egen bolig. Efter lidt tids søgen kom det perfekte rækkehus, i de perfekte omgivelser, til salg og efter at det kun havde stået til salg i meget kort tid, valgte vi at slå til. Nu glæder vi os bare til at overtage vores dejlige, nye hjem på 100 kvm og med en dejlig lukket have. En have hvor Kioko kommer til at hygge sig hver eneste dag (åhh, hvor jeg glæder mig til at vise Kioko den have!!!).

Jeg glæder mig til at vise jer nogle glimt af vores nye hjem – men I må vente lidt endnu, til vi har overtaget huset d.1. maj! I mellemtiden kan I glæde jer til indlæg om, hvordan jeg forbereder Kioko på at flytte. Kioko er heldigvis en hund der har utrolig nemt ved at tilpasse sig, både når vi tager på ferier eller når han skal passes, men et helt nyt hjem kræver alligevel tilvænning. For hunde er jo vanedyr!

Udsigt_22

Et lille glimt ud i haven fra vores nye stue