“Jeg forbyder dig at blive voksen nu!” hørte jeg mig selv nærmest udbryde til Voodoo igår aftes på vores aften-gå-tur.

Det er ingen hemmelighed at vi går dobbelt tur lige for tiden. Hvorfor? Fordi Voodoo er bare SÅ dygtig til at gå pænt i snor, når jeg går med ham alene. Hvis Kioko er med, falder alt til jorden og begge hunde trækker afsted. Så vi går altså flere ture – indtil Voodoo går mere stabilt, pænt.

Nå, men på Voodoos tur gik jeg og smilede, trods regnen silede ned.

Han går bare SÅ pænt i snoren. Er opmærksom på mig og jeg tænker bare at alt er perfekt! Smilede og var glad, ja nærmest lykkelig, over sådan en dygtig lille hvalp.

Lige indtil…

Voodoo letter ben. HAN LETTER BEN! Min baby! Det er fandme bare for meget. Her har man gået og ventet, længtes efter at få en lille uskyldig hundehvalp, som ALDRIG måtte blive voksen. Han letter ben!!!

Jeg hører bare mig selv udbryde: “NEJ, det kan du altså godt glemme alt om lige nu! Jeg FORBYDER dig at blive voksen”. Ja, hvertfald lige nu – det er du overhovedet ikke klar til – eller – jeg er hvertfald ikke!

Øv hvor træls!

Jeg mindes, at Kioko først lettede ben, da han var nærmest 10 måneder – Voodoo er altså først 5 måneder om en uge. Helt ærligt – stop lige min hvalp!

Øv, øv øv…

Nå, men til gengæld havde jeg optur forleden over, at mine to basser faktisk kunne enes om at ligge sammen i Kiokos gamle kurv, som Voodoo nu har overtaget, da Kioko aldrig gad bruge den (det gør han selvfølgelig når hvalpen gør).

Er de ikke bare for nuttede at se på?

IMG_9713