Herhjemme er noget af det bedste der kan ske, at vi enten skal ud og lege med nogle andre hunde, eller at vi skal en tur i skoven. Og når først der er spurgt om “Skal vi køre i skoven?” ved hundene godt hvad der skal ske, også kan det altså KUN gå for langsomt.

Voodoo er faktisk lidt af en abekat – som I kan se i videoen jeg har vedlagt.

Lige for tiden prøver vi på at få ham til at stoppe med det hopperi, men begejstringen kan han altså slet ikke styre, så det er lidt svært. Denne gang lod jeg mere eller mindre være med at stoppe ham, og så kan I i sandhed se hans begejstring. Og det er altså sådan vi kender Voodoo hjemme hos os. En STOR abekat, fyldt med livsglæde og energi. Nogle af jer der ikke kender Voodoo så godt, kender ham nok mest som en forsigtig lille hund, for det er han når han ikke lige er på “hjemmebane”. Men altså… Han ER altså en vildbasse, og det skinner mere og mere igennem ligemeget hvor vi kommer.

Ter jeres hunde sig også tosset når I har spurgt om de vil noget bestemt? Hvis ja, hvad får dem helt op på dupperne? Herhjemme er det især “Skal vi køre i skoven?” eller  “Vil I ud og gå tur?”…