For nogen tid siden fandt jeg ud af, at Kiokos sele var grunden til at han manglede lidt hår midt på ryggen, da den simpelthen rev det af. Derfor besluttede jeg mig for at finde en anden sele, og søge råd hos venner og bekendte (med Japansk Spids).

Valget af sele faldt på en Julius-K9 Powersele.Selen har en bred kant hvorfor hængslet ikke kan hive hår af, som det gjorde på den gamle sele. Derudover er selen virkelig af en lækker kvalitet, og jeg har en fornemmelse af at Kioko bedre kan lide at have den på.K9Om man bruger sele eller halsbånd til sin hund er for de fleste, mest en smagssag. Hvis hunden har tendens til at trække, er det dog klart bedst at bruge sele, da selen fordeler trykket bedre på brystet, hvor hunden er stærk, fremfor på hals og nakke.

Seler fås imidlertid også i mange afskygninger, og jeg kan bedst lide denne form, som skal over hovedet og spændes på maven, da den er let at få af og på, uden at det genere hunden. Samtidig giver selen en optimal belastning på hundens bryst, den er åndbar og god at bevæge sig i. På hver side, sidder to velcro-strips, som er selvlysende, og som kan udskiftes med mange andre (sjove) tekster.

Her er lidt billeder af Kioko med Julius K9 selen (beklager mine blege ben!). Kioko bruger størrelse mini, og har den model der hedder Powersele. Selen fås til en rigtig god pris på Zooplus, her, hvor jeg selv har købt den.

This slideshow requires JavaScript.

Indlægget er ikke sponsoreret!