Igår og i dag har Kioko, Voodoo, Daniel og jeg været på udstilling i Fuglebjerg. Det var den årlige dobbeltudstilling, som plejer at være årets hyggeligste udstilling, og i år var ingen undtagelse. Vi har sådan et godt sammenhold i racen, og på en weekend som denne, får man virkelig tid til at få snakket med en masse skønne mennesker.

Igår var en særdeles god dag. Voodoo var på udstilling for første gang, og han klarede det super fint. Han fik særdeles lovende, en 1. plads og blev BIR baby. Senere på dagen blev han BIS3 Baby (Best in Show nummer 3)!!! Det var super sejt, og jeg var overdrevet stolt af min lille mand.

Voodoo

Kioko fik Excellent og blev nummer 3 i championklassen til trods for, at han faktisk gjorde det fantastisk flot – jeg synes et CK ville have været på sin plads, men det er jo dommerens beslutning.

I dag var Voodoo træt, og lidt træt af det her udstillingshalløj. Han gad faktisk ikke rigtigt mere, hvilket betød at jeg var i ringen, med en ung mand, der bare sagde “BLIV NU FÆRDIG”! Han var hverken bange eller syntes oplevelsen var ubehagelig, men han syntes bare det var sjovere og hyggeligere henne i teltet. Han fik alligevel særdeles lovende og blev nr. 2. Han fik i øvrigt en rigtig fin kritik:

lovely baby, beautiful head and expression, well proportioned body, good topline tail set and carriage, good body for age, excellent ribcage, typical coat, moves well,

Kioko fik Excellent m. CK i dag, og blev 2. bedste championhan. Super fint af min dreng, som igen gjorde sit arbejde til UG! Hans kritik får I også med, da den var super, super fin, og jeg elsker GOOD TEMPEREMENT, da vi netop talte om, at der var mange af hannerne på weekendens udstilling, der blev sure på hinanden og knurrede noget voldsomt – det gør min lille “tøs” ikke!

very nice male, well proportioned body, nice head and expression, good topline tail set and carriage, well angulated, nice coat, good ribcage, moves well, good temperament,

Vi ses igen om et år i Fuglebjerg!