Jeg troede at foråret var på vej! I sidste uge var hundene og jeg flere gange en tur i skoven og mærkede, at solen endelig var begyndt at have lidt magt. Jeg mærkede at foråret var på vej. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg at jeg er en af dem der mere end almindeligt kan mærke, når vinteren har været lidt for lang. Jeg bliver sur, irriteret og kan faktisk ikke holde mørket ud. Mørket er det værste. Sneen kan jeg leve med, men altså ikke når jeg først har mærket solens varme stråler!

Hundene derimod, de elsker at vi har fået en god omgang sne igen!

De elsker at tumle rundt i sneen. De elsker at stikke deres snuder ned og snuse rundt i sneen. De elsker at rulle i sneen. De elsker at lege i sneen.

Solen kom lidt frem i dag, og det gav mig lige chancen for at skyde et par fine billeder af mine to snebolde.

Nogle af billederne ser ganske vidst lidt “voldsomme” ud. Men de leger altså bare, og begge bød skiftevis op til leg. Måske ville nogle have sorteret de billeder fra, hvor de ser aggressive ud – jeg lover, det var slet ikke sådan en leg! Jeg synes egentlig at de billeder tager jer med ind i legen.  Kioko er den mest legesyge når der er kommet sne – jeg ved ikke hvad der går af min “gamle” dreng, men han går helt i barndommen.

IMG_0647

IMG_0648

IMG_0650

IMG_0652

IMG_0658

IMG_0665

IMG_0667

IMG_0669

IMG_0670

IMG_0674

IMG_0675

IMG_0696