Først knækkede den ene side af spændet i Kiokos sele, og i dag knækkede den anden. Selen er endegyldigt død, hvilket er ret ærgerligt når man har været glad for en sele. Heldigvis, er det ikke just en sele der udgår – det er nemlig en Julius K9 IDC powersele. Selen har jeg vidst skrevet om før på bloggen, men den fortjener skam at blive fremhævet igen, fordi jeg netop har bestilt den igen.

Hvorfor er jeg så vild med den sele?

Selen skal bare tages over hovedet og spændes under maven. Der er ikke noget med at hunden skal have et ben igennem nogle steder, eller at det skal mases på. Den er altså både hurtigt at få af og på. Selen har reflekser i både siden og foran, hvilket jo også er en fordel i de her mørke tider.

Jeg har bestilt selen hos PetDreams, her. En Japansk Spids hanhund som Kioko bruger en størrelse Mini – det bruger begge mine hanner hvertfald, men selen er jo nem at justerer!

IMG_9863

Hvilke seler bruger I andre med langhårede hunde? Den eneste lille ulempe ved Julius K9 IDC powerselen er jo, at den fylder rigtig meget på hunden, og derfor også må være varm at have på for hunden om sommeren. Det er dog aldrig noget mine hunde har været generet af.