Nogle hunde er bare noget ganske særligt…

Mine er begge to.

Kioko er min verdens stjerne. Han er verdens bedste hund. Sød, venlig, velopdragen, smuk, kærlig og omsorgsfuld. Kioko er min bedste ven, og har lært mig alt. Han nærmer sig de 6 år, og det føles som om tiden er fløjet afsted. Samtidig kunne jeg ikke forestille mig en hverdag uden ham ved min side – han er en ener!

Når man har hund, mærker man det tydeligt, når kærligheden er gengældt – og med Kioko er jeg aldrig i tvivl.

Der har været stille på bloggen i noget tid. Ikke fordi jeg ikke har haft lysten til at blogge, men tiden er fløjet forbi mig! Daniel og jeg skal jo giftes om små 14 dage. Udover vores bryllupsplanlægning, må jeg også indrømme, at ham min verdens stjerne, Kioko, har været i anden række den sidste tid. Ikke på grund af brylluppet, men på grund af Voodoo.

Der har været noget som har fyldt meget i mine tanker omkring Voodoo – og han er en hund der generelt fylder ret meget. Derfor har jeg i den sidste uges tid forsøgt at give endnu mere tid til Kioko. Han fortjener ikke at være i anden række.

Hvorfor Voodoo har fyldt så meget vil jeg lige lade jer vente lidt på. Eller det vil sige. At jeg ikke er parat til at skrive om det. Han er en fantastisk hund – virkelig fantastisk – men der har været nogle ting som har bekymret mig ekstremt meget, og den bekymring kan jeg endelig skubbe til side. Det er ikke noget man gør fra dag til anden.

I mellemtiden vil jeg lade jer nyde disse kærlighedsbilleder fra en solrig dag på græsplænen med Kioko.

IMG_0423