For 3,5 år siden fik Daniel og jeg vendt vores liv op og ned. Vi købte den skønneste Japansk Spids hundehvalp, nemlig Kioko. Vi havde længe gået med tanken om, at der skulle en hund ind i familien og skrev os derfor op til en hundehvalp hos Camilla (senere Kennel Maiwei). Hvorfor det lige blev dette sted er der mange grunde til. Dels ville jeg gerne have en hund med stamtavle, hvilket indskrænkede mulighederne markant. Dels skulle det passe ind i vores hverdag med, hvornår der kom hvalpe. Men vigtigst af alt var, at kemien mellem mig og hvalpens første “mor” var helt i top – og det var den!

Kiokos mor er netop blevet parret, med en virkelig skøn hanhund. Derfor synes jeg, at I skal kigge forbi Kennel Maiweis hjemmeside her, hvis I er på udkig efter en ven-for-livet.

I samme åndedrag vil jeg minde kommende hvalpeejere om, at det er ekstremt vigtigt at være kræsen når det kommer til at vælge den rigtige kennel / avler. Starten af en hunds liv er fuldkommen afgørende for, hvordan hunden kommer til at trives i fremtiden. Både hvad angår sundhed, men især hvad angår hundens sind. En dårlig start på livet for en lille hundehvalp kan gøre, at den får mén som den aldrig glemmer. Derfor: Vælg en avler som du stoler på!!!

Ziki (Kiokos mor)

Ziki (Kiokos mor)