Kender I hundegalleri? Hundegalleri er en hjemmeside for alle hundeinteresserede, hvad enten du er hundeejer eller bare hundeinteresseret. Jeg har været på siden i 3 år, og deler billeder af Kioko, statusopdateringer og følger med i forum.

Om du interesserer dig for opdræt, agility, lydighed, træning, stimulering eller noget helt andet, er der altid indlæg i forum, som er værd at følge med i. Debatten går nogle gange heftigt, men jeg tror det er fordi vi alle vil det bedste for vores hunde. Hundegalleri er især vigtigt for mig, hvis der er noget jeg er i tvivl om – hvis man har spørgsmål om noget der vedrører hunde, er der altid nogle inde på hundegalleri der kan og vil hjælpe dig.

Udover de ovennævne ting, er der også “marked” på hundegalleri, hvor du kan købe eller sælge brugt hundeudstyr.

Du kan hoppe ind på min Kiokos profil, her.

Har I mon allerede en brugerprofil på hundegalleri? Hvis I har er I velkomne til at smide en besked på dette indlæg, så vil jeg meget nysgerrigt se, hvilke hunderacer der følger med her på bloggen!

Billede som ligger på hjemmesiden www.spidshundeklubben.dk

Kioko, vinter 2015