Denne gang er det mig der har brug for hjælp. Jeg er nemlig på udkig efter et nyt halsbånd til min store hundehvalp. Jeg ved slet ikke hvem jeg skal spørger, da de fleste jeg kender bruger seler til deres Japanske Spidser. Så hvorfor ikke spørge jer?

Sagen er den, at Voodoo trives rigtig godt med et halsbånd!

Han synes simpelthen det er SÅ irriterende med seler, fordi de ligesom sidder lidt over det hele. Voodoo virker til at nyde bevægelsesfriheden, som et halsbånd giver, og eftersom han ikke trækker i snoren, så synes jeg bare han kan gå med halsbånd. Og jeg ved godt at sele- halsbåndsdiskussionen er lidt af en religionsdiskussion, men jeg har altså besluttet at Voodoo godt må gå med halsbånd.

Men hvilket halsbånd skal man så vælge?

Halsbåndet skal helst være lidt bredt – for at skåne hans nakke hvis han alligevel skulle lave et lille ryk i snoren. Halsbåndet må ikke være med kvæl (det ved I nok, hvis I er vant til at læse min blog, at jeg ALDRIG ville vælge), og det skal i øvrigt ikke have for mange dimser, da det ikke må hive i hans pels, og således heller ingen kæder.

Det må gerne være hurtigt at få af og på i en fart, da han kun har det på, når vi er “ude i byen” med ham.

Så hjælp mig lige lidt…

Skal man vælge læder eller stof? Nogle mærker I kan anbefale?

Jeg har selv kigget på Hurttas halsbånd, hvor jeg synes at spændet er super fint. Jeg har gode erfaringer med selerne fra Hurtta, men jeg har absolut ingen erfaring med halsbånd. Jeg kan også meget godt lide, at de har reflekser, og jeg mener at de er rimeligt brede?

hurtta