Hundeposer, prut-poser, hømhøm-poser… Kært barn har mange navne, og dette er en af de ting som vi alle køber og bruger, men også noget af det jeg personligt ikke prioriterer at bruge særlig mange penge på.

Og indtil for nylig har jeg også gået med en opfattelse af, at bedst også godt kunne være billigst i denne sammenhæng – men jeg har taget grueligt fejl! Og for at I ikke skal havne i den samme situation, så skal I simpelthen have en anbefaling (eller rettere en frarådelse).

Orange høm høm poser fra Plantorama, er simpelthen et no-go! Vi var i Plantorama, jeg havde ikke flere poser, ikke en eneste. Så jeg kiggede lidt rundt, og de eneste høm høm poser, som butikken havde var enten nogle af de store poser med håndtag, hvilket ikke passer til min smarte flexline fra flexi (som du i øvrigt kan læse et lille indlæg om her):

Flexi

Derudover, havde de nogle pakker à 3 ruller med orange eller lyserøde poser. Og da jeg nægter at gå med lyserøde poser, som i øvrigt var af samme kvalitet som de orange, med min hanhund, blev det de orange. En pakke med 3 kostede vidst 20-30 kroner – det kan jeg ikke helt huske – men de er virkelig ikke en krone værd!

Poserne går i stykker når du river dem af, de går i stykker når du stikker hånden ned i, og hvem f…. gider at samle prutten op i en pose, hvor der er hul hele vejen igennem – ellers tak!!!

Derfor: Hold jer langt væk fra farverige “hundeposer, prut-poser, hømhøm-poser” fra Plantorama.

Men nu da jeg har 3 ruller af nogle helt forfærdentlige poser har jeg heldigvis god tid til at vente på en omgang poser fra alttilhundogkat eller zooplus.