I sidste uge passede jeg mine forældres hunde og heste, fordi de var nødt til at tage til Bornholm. Cosmo, deres “nye” Kleiner Münsterländer, er endnu ikke blevet introduceret her på bloggen, så det må vidst være på sit rette at få gjort!

Cosmo er en Kleiner Münsterländer hanhund på knap 1 år, der i en alder af 10-måneder skulle have et nyt hjem, da hans ene sten ikke var faldet ned i pungen, og ejer ville bruge ham til avl. Det er jo desværre en af de hårde beslutninger man må tage, når man brændende gerne vil udstille og avle.

Heldigvis, for mine forældre, betød det at de kunne få en hund der var ovre tiden hvor man tisser på gulvet, og selvom Cosmo kun havde været hundegårdshund er han virkelig hurtigt faldet til med at bo inde i deres hjem. Han er fræk (læs: 11 måneder), men er virkelig også bare en charmetrold.

I de dage hvor jeg passede ham har vi haft en masse sjov, og jeg har for alvor lært ham at kende.

Kioko synes bare, at han er VILDT irriterende!

De to er heldigvis begyndt at lære hinanden at kende, og jeg så dem lege med hinanden flere gange i løbet af ugen – SUCCES!

Jeg synes at nedenstående video beskriver Cosmo meget godt. Sød og dygtig (sidder pænt), og pludselig ude på ballade. Mig der synes han er skrup-skør og ikke kan skælde ham ud (med overbevisning i stemmen i det mindste) for at hoppe op i mors blomster (UNDSKYLD MOR!).

Cosmo der springer ned, som han får besked på, hvorefter han kommer hen og spørger (og Cosmo spørger tit): “Jamen jeg hoppede jo ned, så må jeg vel være dygtig?”