Først og fremmest, vil jeg understrege at dette indlæg kommer 100 % fra hjertet. Som alt andet på denne blog går indlægget ud på at dele min personlige mening og mine erfaringer med jer fantastiske læsere. Formålet er simpelt: Min hunds liv blev ændret af ét foderskift, så måske er der andre der kan kende mit tidligere problem og få fornyet håb om at løse dette!

Fra Kioko blev hentet hos opdrætter og til han var cirka 2 år havde jeg store problemer med hans vægt. Kioko har aldrig syntes at mad var særlig spændende, og da han har været småtspisende, kræsen og aktiv har det betydet at jeg har haft utrolig svært ved at holde hans vægt på et passende niveau.

Vi har prøvet hundefoder fra Eukanuba, Royal Canin og Hills, som jeg anser for nogle rigtigt gode fodermærker, men Kioko har kun liiige spist nok. Vi har også prøvet foderprøver fra Arion, Kingsmoor, Taste of Wild, Orijen og flere andre, men disse har Kioko ikke engang villet smage på. Han ER virkelig kræsen!!!

Nå, men kort før Kiokos 2 års fødselsdag var vi på udstilling i Herning. Vi gik som altid rundt og så på diverse boder efter udstillingen, og kom forbi Essential Foods‘ stand. Vi hørte lidt om foderet, for jeg var ved at blive sindssyg over at Kioko ikke bare kunne tage en smule på (også når vi lige var begyndt for alvor til agility!).

THE ORIGINAL KIBBLE_1

Ærlig talt, troede jeg ikke på det når teamet bag Essential Foods fortalte at jeg skulle prøve foderet og at det helt sikkert ville falde i Kiokos smag. Men ak, hvad prøver man ikke for de små dyrs skyld? Jeg fik nogle prøver på Essential Foods Stamina, som netop er til småtspisende hunde med hjem.

Da vi kom hjem lagde jeg lidt af foderet på gulvet og hvad! Kioko spiste det hele!!! Jeg var målløs og forsøgte igen dagen efter. Med foderprøver til 2-3 gange og en hund der spiste det hele hver gang, ja så røg jeg ud og købte en sæk Essential Foods Stamina – og det er det bedste jeg har gjort for min hund!

Jeg har fået en hund der er afbalanceret, velernæret, i god foderstand, har fået en bedre pels, mere energi og lyst til at spise mindst én gang hver dag. Foderskiftet til Essential foods ER det bedste jeg har gjort for min hund!

Derfor er det med stor fornøjelse at jeg kan være med til at udbrede kendskabet til Essential Foods, der har betydet rigtig meget for min hund! Essential Foods har sendt mig 2x 12,5 kg Essential Foods Stamina, som tak for at jeg vil dele mit budskab og for at I også kan prøve at vende jeres hunds liv op og ned med et godt fodervalg! Udover foderet sendte de mig også en pose med lækre godbidder (se billede nedenfor), og dem kunne Kioko faktisk også godt lide! Fantastisk!

TURKEY DELIGHTS _5Dette er et af mine længste indlæg på bloggen. Hvad synes I om at der kommer indlæg en gang i mellem med lidt mere substans end de vanlige?