Har du mon allerede planlagt sommerferien 2015? Vi har ikke, men en sommerhusferie er helt sikkert med i overvejelserne!

Efter vi fik hund har vi prioriteret at holde ferie, sammen med vores hund. Det betyder at charterrejsen i høj grad bliver skiftet ud med en tur i sommerhus. Men sommerhusferier behøver ikke nødvendigvis være i Danmark – selvom der er mange dejlige steder i Danmark, som vi stadig mangler at udforske. Vi overvejer om vores næste sommerhusferie måske skal være i Sverige, Norge eller Tyskland?

Kioko elsker at komme i sommerhus. Sommerhusferier betyder for os: mange gåture, hygge udenfor, sejlture, shoppingture og meget mere. Vi forsøger i videst muligt omfang at planlægge aktiviteter, hvor Kioko kan komme med og nyde at vi har tid til ham!

Nedenfor ser i billeder fra to sommerhusferier vi har været på med Kioko. Den ene var på Djursland, hvor vi blandt andet kørte til Aalborg Zoo, hvor man gerne må have sin hund med. På ferien var vi også i Djurs Sommerland – denne tur var en succes for Kioko fordi vi var mange afsted (både Daniel og jeg, mine forældre, min moster og hendes børn), og dermed var der hele tiden nogen til at tage sig af lille Kioko. Det var Kiokos første sommerhusferie og han var kun 8 mdr. dengang så han var bare helt vild for at opleve hele verden! Det var en skøn måde at socialisere sin hundehvalp på.2012-07-09 12.09.14Den anden sommerhusferie, var en ferie på Sydsjælland mellem Næstved og Vordingborg. Der besøgte vi blandt andet Møns Klint, men kørte også et smut til København. Vi besøgte også et smukt slot ved Næstved, Gavnø Slot, det var virkelig et dejligt sted at gå en tur på en sommerdag. Denne ferie startede super godt, da vi havde været på den årlige udstilling i Fuglebjerg, hvor Kioko fik sit andet certifikat! 🙂

11047649353_8c991d2cdf_o

Husk, at når du er medlem af Dansk Kennel Klub får du rabat når du lejer sommerhus gennem Novasol og Dansommer. Se mere lige her.

Jeg ved ikke om vi kommer i sommerhus i år. Vi har ret mange planer for det kommende år, så det er ikke helt sikkert at det bliver til noget i år – desværre! Skal I på sommerhusferie i år? Og kender I nogle gode steder, hvor I kan anbefale andre hundefolk at leje et sommerhus?
2012-07-08 10.43.41