Efterhånden har jeg handlet på en del forskellige hjemmesider når det gælder ting til Kioko. Derfor vil jeg dele mine favorit hundeudstyrs hjemmesider med jer læsere. Hvis I kender nogle gode sider, som jeg skal prøve, hører jeg gerne fra jer!

Alttilhundogkat
En af de sider jeg ofte benytter mig af er alttilhundogkat. Siden har et bredt udvalg af hundeudstyr, herunder godbidder, foder og meget mere. Priserne på siden er oftest billigere end i de fysiske hundeudstyrsbutikker, hvorfor det er et af mine foretrukne steder at handle hundeudstyr. Fragten er i øvrigt billig, og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev får du ofte gode tilbud sendt pr mail.

Dalum Dyrehandel
Dalum Dyrehandel bruger jeg både som fysisk butik og som netbutik. Dalum Dyrehandel sælger forskelligt hundeudstyr, men især på træningsfronten synes jeg at de er rigtig godt med! Jeg bruger ofte Dalum Dyrehandel når jeg skal bruge træningsudstyr til klikkertræning, agility eller bare tøj til mig selv (til træning).

GroomIT
GroomIT er fantastisk for os udstillere! De har alt hvad vi skal bruge til at gøre vores udstillingshunde helt tip top lækre! Hvad enten det gælder føntørrer eller blower, trimmeborde eller shampoo eller noget helt andet så findes det her. Jeg har selv købt nogle pelsprodukter hos GroomIT, som du kan læse lidt mere om her.

Maxi Zoo
Udover at jeg ofte handler i Maxi Zoo’s fysiske butikker handler jeg også af og til i deres webshop. Maxi Zoo er oftest der jeg kører hen og køber mit hundefoder, men der ryger jo oftest nogle andre ting ned i kurven når man kommer forbi. Derudover er det super dejligt at webshoppen ofte har gode tilbud til dem der er tilmeldt nyhedsbrevet.

IMG_8766

Igår bestilte jeg netop produkter fra Zooplus, som jeg ellers ikke har handlet hos før, men som jeg kun har hørt godt om! Kender I nogle gode sider som jeg bør undersøge næste gang jeg mangler noget hundeudstyr?