Indlægget indeholder reklame/affliiate link

Der er vidst gået godbids- og fodertema i den på bloggen lige for tiden, og jeg må indrømme at det også er noget der fylder meget hos os, da jeg har en MEGET kræsen hund.

I dette indlæg skal det handle om en anden godbid.

Nemlig godbidder fra Tikki, som en af mine læsere tippede mig om (tak!), og som jeg kendte i forvejen – og Kioko synes også at det er en super godbid!

Apropos min lille fortælling om kornfrit / ikke-kornfrit forleden, er dette faktisk en kornfri godbid. Jeg sværger, som nævnt, ikke til kornfrit foder, men har heller ikke nogle indvendinger imod at fodre kornfrit.

Hvad angår disse godbidder er det især 2 faktorer der gør, at jeg anbefaler dem. 1) at Kioko synes at de smager rigtigt godt, og 2) at de er nemme at brække over, og Kioko ikke lægger mærke til om han får en halv eller en hel godbid.

Når vi træner (især klikkertræner) bruger vi RIGTIG mange godbidder, hvorfor det er rigtig godt med små godbidder, og godbidder der kan brækkes i stykker. For en stor hund, vil en Tikki-godbid delt i to måske være meget lille, men for min hund er en halv faktisk nok. Og da Kioko var hvalp, kunne jeg faktisk finde på at dele den i endnu mindre bidder!

tikki bøffel godbid-p

Tikkis godbidder kan blandt andet købes her, til den nette sum af 25 kroner for en pose. Godbidden findes i flere varianter med blandet andet struds, and, vildt, hjort m.m.