Indlægget er sponseret af Dyrefoder.dk

Igår stod der en lækker pakke til mig da jeg kom hjem fra arbejde. Eller det vil sige: en lækker pakke til Kioko! Jeg havde bestilt godbidder fra Dyrefoder.dk. Dyrefoder.dk er forhandler af foder fra blandt andre Essential Foods og Olivers.

Denne gang blev det til nogle godbidder til Kioko, og Dyrefoder.dk har et mindre, men super godt, udvalg af godbidder. Jeg købte Essential Turkey Delights og Olivers Beef Bites, som min kræsne Kioko er vild med!

Jeg kunne have købt mig fattig i godbidder fra Dyrefoder.dk, da godbidderne generelt er nogle jeg kender i forvejen, og de falder fuldkommen i kræsne Kiokos smag. Hjemmesiden er helt sikkert et kig værd hvis din godbidsbeholdning er ligeså lav som min var blevet (det går virkelig ikke hvis du spørger Kioko)!

Essentialbig-beef-bites

Udover ovenstående godbidder, som jeg købte i denne omgang, har Dyrefoder.dk også Olivers populære træningsgodbidder, oksehudstyggeben og marvben med fyld.

Så kig over forbi Dyrefoder.dk, hvis I mangler foder eller godbidder. Der er mængderabat på flere af godbidderne, så det er hvertfald værd at anbefale. Og desuden sker levering fra dag-til-dag, hvilket er perfekt når man pludselig er løbet tør!