Reklame: Indlægget er sponseret af Essential Foods

Endnu en gang har jeg fornøjelsen af, i samarbejde med Essential Foods, at udlodde en giveaway på 12,5 kg Essential Foods hundefoder til en af mine læsere.

Som jeg beskrev i mit sidste indlæg, Et foder der gør en forskel for os, har Essential Foods givet mig en mere afbalanceret og velernæret hund. Netop fordi vi har haft så fantastiske oplevelser med foderet, har jeg lyst til at dele det med en af jer! Jeg vil anbefale jer, der ikke har erfaringer med foderet, at læse ovenstående indlæg for at hører, hvorfor jeg er så begejstret!

For at deltage i denne giveaway om 12,5 kg valgfrit Essential Foods hundefoder skal du kommentere dette indlæg med dit navn og din e-mailadresse. Vinderen findes ved lodtrækning d. 17/05-15. Hvis du kender til Essential Foods kan du vælge foder selv, alternativt vil Essential Foods teamet gerne være behjælpelig med at vælge det helt rigtige foder til din hund!

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS SUPERIOR LIVINGIndlægget er sponsoreret af Essential Foods