Dette er et indlæg, der kommer lige fra hjertet. For Kioko bliver ikke altid nr. 1, får ikke altid et certifikat, og alting er ikke altid som i en Hollywood-film. Blogge har en tendens til at give et rosenrødt billede i forhold til virkeligheden, og det kan være svært at tage seriøst når man læser det (synes jeg selv). For alting er ikke altid en dans på roser, og nogle dage er bare ikke “din-dag”.

Men! Jeg bruger min blog til at reflektere, både når det går godt, og når det går knap så godt. Og igår var så en af de dage hvor det gik knap så godt.

IMG_9835

Vi har været til stævne i DcH Kolding, og jeg glædede mig til at komme i gang efter sommerferien – klar til at give den alt hvad jeg havde! Det viste sig, at det også var nødvendigt i dag! Hjemvendt med hele 3 disk ud af 4 løb, må stævnet, for mit vedkommende, siges at være tabt. Men det værste er ikke at jeg kom hjem med en masse disk, men mere: at komme hjem med en følelse af at intet lykkedes igår.

Hvad gjorde jeg galt? Problemet er, at det ved jeg virkelig ikke!!! Jeg var 110 % på Kioko hele vejen, gav mig alt hvad jeg kunne, motivation var dér, ok baner, ja det meste var faktisk, som det skulle være. Men alligevel gik det ikke godt?

Og det er ikke for at bebrejde min hund – for det er ikke hans skyld! Men det er en af de dage, hvor du tænker: er det virkelig det her du vil byde din hund? Gider han ikke løbe agility mere? Skal vi mon finde på noget helt andet at lave?

Og jeg tror at det er fuldkommen almindeligt at tænke. Men så skal man huske, at det var én dårlig dag ud af mange, mange gode – Kioko plejer jo at ELSKE at løbe agility. Og en hund kan vel også have en dårlig dag?

Men hvad gav ham den dårlige dag? Dagen startede, som altid, med en gåtur, morgenmad også afsted. Vejret var godt nok lidt varmere end normalt, men det er det jo nogle gange. Og ja, det ved jeg jo godt påvirker Kioko – men normalt ikke så meget?

Tæver i løbetid var der jo også til stede – men jeg synes aldrig at Kioko plejer at blive sådan som han var igår, pga løbetids tæver.

Hvad der gik galt igår, ved jeg ikke, men jeg vil reflektere over det, og forsøge at få svar. Måske kommer svaret på tirsdag når vi starter til træning igen, og jeg kan få lidt råd fra én der ser på. Måske kan min træner fortælle mig, hvad jeg gør galt, eller hvad jeg kan gøre anderledes. For jeg nægter faktisk at tro, på grund af en dårlig stævnedag, at Kioko ikke gider agility mere – for han plejer jo at elske det!

Ord fra et frustreret konkurrencemenneske, og en hundeejer, der kun vil sin hund det bedste. Jeg elsker ham uanset, om han har en god eller en dårlig dag.

IMG_9832