Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af, at mange af vores ting stadig står i kasser pga. flytning. Men når det er eksamensperiode er det simpelthen første prioritet, og kasserne må vente lidt(!)

Af og til kan jeg dog få nok også går jeg lige i kasserne. Og se hvad jeg fandt:
IMG_9565En kasse med Kiokos præmier, og det gav mig et smil på læben! Tænk sig, at han kun er 3 år og har vundet så mange fine præmier, titler og stævner! Jeg må sige, at jeg virkelig er stolt af min lille mand. Dengang jeg fik Kioko havde jeg aldrig troet at det skulle komme så vidt.

Jeg må have fundet en hylde til de fine præmier, så de kan komme frem og stå et godt sted. I får lige et billede, når jeg finder en god plads til det, men i første omgang ved jeg slet ikke hvor jeg skal gøre af alle de rosetter og pokaler!