Flexliner er noget der skiller vandene – og jeg ville faktisk gerne være en af dem der sagde, at jeg ikke brugte flexline, men det ville være lodret løgn! For jeg synder nogle gange, og bruger min flexline selvom jeg prøver at lade være.

FlexiVario

Flexi Vario er super god, da du både kan få lys, reflekser og holder, i en og samme flexline!

Nå, men det her indlæg skal ikke handle om, at jeg hader at elske flexlinen, men er faktisk bare et tip til de af mine læsere, der også er ivrige flexline-brugere. Jeg har før skrevet om flexlinen “Flexi Vario”, som efter min mening er den absolut bedste flexline.

Lige nu er den på tilbud på PetDreams, hvor der også er tilbud på den tilhørende “høm-høm”-holder, samt på lygten og flash-bæltet, der er super fint i denne mørke tid.

Så kig derover, hvis du ligesom jeg, hader at elske flexlinen, og mangler den bedste af slagsen!