Når man er hundeejer kan der være forskellige situationer hvor man har brug for at få lidt informationer på nettet. Det kan være fordi man bare vil vide hvad der rører sig i hundeverdenen, fordi ens hund udviser en adfærd man ikke er sikker på, eller noget helt andet. Derfor deler jeg i dette indlæg tre gode hunde-websites du bør kende.

1. Netdyredoktor

Netdyredoktor er et af de websites som jeg bruger absolut mest. Ikke fordi jeg er hypokonder eller noget, men bare fordi det er et fantastisk website. Udover sygdomsleksikonnet, der kan bruges som opslag hvis din hund viser symptomer på sygdom, findes også “Hundeskolen” og en masse spændende indlæg.

Kender du ikke Netdyredoktor synes jeg lige du skal ligge et smut forbi.

2. HUNDEN

Hunden hører til DKK. Hunden er især anvendelig for dig, der gerne vil vide hvad der rører sig i hundeverdenen. Det kan være du er interesseret i hundesport, og vil vide hvilke store konkurrencer der finder sted? Det kan være du er interesseret i hundesprog og vil hører om den nyeste forskning omkring hunde?

Uanset hvad, synes jeg at Hunden er et super godt website at tjekke ind på 1 gang om ugen for at holde sig opdateret som hundeejer.

3. Dyrefondet

Dyrefondet er en organisation, der har til formål at hjælpe dyr. Dét sagt, så har de også en fantastisk website, hvor de deler nogle rigtig gode artikler om dyr og dyrs adfærd. Artiklerne finder du i kolonnen i højre side af skærmen, og det er værd at tage et kig på Dyrefondet uanset om du er hunde- eller kattemenneske.