Jeg har tidligere fortalt om, at Kioko er en vældig kræsen hund, og at det giver nogle udfordringer! Nu bliver han snart 4 år, og jeg har fundet nogle bestemte godbidder, som han er vild med. Jeg har tidligere skrevet om Royal Canins Energy godbidder, her.

Dette indlæg skal handle om den godbid vi bruger allermest lige for tiden, NaturesMenu BARF Bites, hedder den.

Natures Menu 2

Godbidden er blød og lækker, og ikke mindst: kødfuld! Godbidderne er super gode at træne med, da de for hunden er ligeså godt som kød, men for dig er lidt mere lækker at have i lommen end klam, fedtet skinke! 🙂

Posen er med smart gen-luk, men jeg synes nu at de er bedst kort tid efter åbning, da de godt kan blive lidt tørre efter åbningen. Jeg bruger gerne lidt over en halv pose til træning (men Kioko får virkelig også mange godbidder), og resten får han som træningsgodbidder herhjemme i dagene efter. Posen indeholder “kun” 60 gram, men det passer meget godt til en træningssession – jeg knækker godbidderne over i to stykker, da min lille hund ikke behøver en hel godbid hver gang – så bliver han for hurtigt mæt!

Godbidden findes i tre varianter: Lam, Kylling eller Bøf, og fås faktisk også til katte (hvis der er nogle kattelæsere derude). Poserne kan blandt andre købes hos Dalum Dyrehandel, til kun 15 kroner pr. pose!

Jeg har altid brug for tips til nye træningsgodbidder til Kioko, da han er ualmindeligt kræsen og nogle gange er det rart at have noget, at skifte i mellem. Så hvis I kender nogle fantastiske godbidder, som jeg skal prøve med min hund, og måske anmelde her på bloggen, så smid endelig en besked til dette indlæg!

Natures Menu

Indlægget er IKKE sponsoreret!