I anledning af bloggens to års fødselsdag udgiver jeg i denne tid indlæg med tilbageblik på årene der er gået. I dag skal det handle om nogle af de indlæg jeg har fået aller mest feedback på af læsere og ikke-læsere. Nogle gange sker feedback på min private mail, andre gange diskutere I herinde eller højlydt på Facebook. For nogle af disse indlæg har det vigtigste for mig været, at blive hørt – og det er jeg heldigvis ofte blevet.

Tak <3

Et af de første indlæg, der virkelig fik opmærsomhed, var et indlæg omkring Dobbelthandling på udstillinger – noget jeg i øvrigt stadig forkaster. Dobbelthandling går i al sin enkelthed ud på, at en person udenfor ringen påvirker hundens fremvisning. Det kan være at der står en og kaster med legetøj, kalder på hunden eller på anden måde tiltrækker sig opmærksomhed – DET MÅ MAN IKKE! Heldigvis finder det kun sjældent eller hvertfald kun i mindre grad sted i vores race, men hvis det finder sted skal jeg være den første til at fortælle ringpersonalet at det IKKE er i orden. Læs indlægget og døm selv…

12697458_10153962586748928_1154500870532957519_o

Udover ovennævnte indlæg er der især ét indlæg der har skabt en heftig debat på diverse sociale medier. Nemlig et indlæg, som jeg meget sigende kaldte Udstilling, raseri og reflektion.

Det gav anledning til at jeg både fik en kæmpe opbakning og lange, gode samtaler med folk jeg aldrig har mødt. Søde kommentarer og skulderklap for, ikke at lade DKK slippe ubemærket hen med sådanne ting, bare fordi de fraråder at man klager. Ringpersonale der skrev private beskeder til mig om, at de uendeligt gerne ville støtte mig i min sag, men at de havde alt for meget på spil. I skal vide, at hver en kommentar betød en hel del.

Vi kom heldigvis hurtigt ovenpå, men jeg har lært én ting, og det er, at jeg aldrig, ALDRIG vil lade min hund udstille i en ring med så megen ubehagelig opførsel igen.

Dårlige oplevelser kommer man desværre ikke udenom, men indlægget blev delt læst af over 3.000 mennesker på kun få dage, og jeg nåede således ud med mit budskab.

DKK lovede i øvrigt, at de tog henvendelsen alvorligt, ikke kun overfor mig, men flere andre der deltog i debatten, og jeg glæder mig således til at se dommerlisten for næste års udstillinger, for at se om de virkelig har taget det alvorligt. Det hører I selvfølgelig mere til!

Dette bliver det sidste indlæg om gamle blogindlæg. Men I er altid velkomne til at søge rundt i arkivet – det finder I i menuen til højre.