I løbet af de næste par dage, kommer der en ny spændende giveaway op her på bloggen. Så følg med de næste par dage, og læs mere om, hvorfor jeg er SÅ vild med Essential Foods nedenfor:

Indtil Kioko blev 2 år havde jeg store problemer med at få ham til at tage på i vægt. Dels syntes han ikke at mad var særlig interessant, og dels var han ikke super vild med de fodermærker som jeg kunne tilbyde ham (og jeg prøvede virkelig alle forskellige mærker). Jeg prøvede alle mulige forskellige slags foder, og da jeg efterhånden var ved at give op, dukkede en ny mulighed op – Essential Foods Stamina.

Essential Foods har ændret mange ting for mig og min hund. Helt basalt har foderet gjort, at Kioko hurtigt nåede sin idealvægt, at hans pels er blevet meget mere flot og kraftig og at han har den energi der skal til for at klare sig på agilitybanen.

THE ORIGINAL KIBBLE_1

Inden jeg begyndte at tilbyde Kioko Essential Foods blev jeg gjort opmærksom på, at Stamina foderet var ganske energigivende, og at det derfor kunne blive nødvendigt at skifte til et andet produkt, for at Kioko ikke blev for tyk. Nu har han kørt på Stamina i halvandet år, og da Kioko altid har været småtspisende fungerer det perfekt med et foder, hvor han ikke behøver at spise store mængder.

Jeg har aldrig været fanatisk, hvad angår foder, men har altid haft en holdning om, at min hund skulle have et godt foder, da jeg kræver mere af min hund end de fleste. Det betyder, at jeg har valgt at gå udenom alle de billige mærker (pris og kvalitet ved I nok). Men hvad er egentligt et godt foder?

Hunde er rovdyr og det betyder, at den primære ingrediens i hundemad skal være: kød! Udover kød indeholder et godt foder blandt andet også MOS og FOS, og selvfølgelig vitaminer og mineraler.

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS STAMINA