Nu kom Essential Foods i mindre poser til os med små hunde, der næsten ikke kan nå at spise 12,5 kg!

Det er desværre ikke alle varianter der findes i små sække (endnu), men de mest populære varianter: Nautical Living, Superior Living, Estate Living og Essential the Beginning findes i sække á 3 kg.

Pr. kg. er sækkene naturligvis en smule dyrere, og eftersom Kioko lige kan nå at spise en sæk 12,5 kg. inden den har sidste anvendelse bliver jeg ved med at købe de store sække. Men for andre små hunde, der ikke æder ligeså meget som min aktive sportshund synes jeg at 3 kilos sækkene er et super godt initiativ af Essential Foods.

Hvis du ikke kender Essential Foods, skal du vide at jeg har en stor forkærlighed for dette fodermærke, hvor jeg selv benytter varianten Stamina, til min aktive hund. Jeg har skrevet flere indlæg om Essential Foods og du kan blandt andet læse om mine erfaringer med deres foder her.

Essential

I kan købe de nye 3 kilos sække her. Hvornår sækkene lander i de fysiske butikker ved jeg ikke, men du kan købe den på Essential Foods hjemmeside, hvor du tilmed får gratis fragt på din første ordre med en 3 kg sæk, hvis du bruger koden: FRI3 (gælder til slutningen af juni).

Indlægget er IKKE sponsoreret