Aktiveringsbolde findes i mange former og afskygninger. Den anden dag var jeg i Rema1000 og fandt denne sjove bold. Bolden har lidt struktur så den er sværere at rulle med, samtidig med at den siger sjove lyde når den ruller.

Først syntes Kioko at bolden var lidt farlig pga. den underlige lyd, men efter lidt fandt han ud af at det var samme leg som med hans anden aktiveringsbold. Da vi havde leget med den lidt gik der barndom i Kioko og derfor denne fjollede video. Jeg ELSKER når Kioko hygger sig så tydeligt som han gør i denne video. Han går helt i barndom!

Jeg ved ikke om det er alle Rema1000 der fører bolden, men jeg syntes hvertfald selv at den var ret sjov, og den var tydeligt et HIT her hos os. Jeg har også set at de har bolden i Biltema, hvor de faktisk har overraskende meget til hunde (ja, man finder vel noget andet at kigge på når kæresten VIL i Biltema).