Reklame: Indlægget er sponseret af Woofbox

For et par dage siden fik vi en dejlig pakke med posten – desværre har jeg vildt eksamenstravlt og har ikke haft tid til at vise jer hvad. Men det får I så at se nu!

Jeg har nemlig modtaget en Petsy Woofbox.

IMG_0843

Woofbox er en af efterhånden mange udbydere, der tilbyder dig og din hund en månedlig overraskelse med godbidder og legetøj.

Woofboxen indeholdt en bamse og et stykke bidelegetøj. Derudover indeholdt den 3 forskellige slags godbidder (i alt 4 poser), hvor Kioko netop nu er ved at skubbe mig væk fra computeren for at få mere af den ene slags! OX Liver Deli Bites fra Green and Wild’s – de er virkelig et hit her!

Til forskel fra de andre bokse jeg har prøvet er konceptet her mere miljøvenligt, og flere af godbidderne er økologiske. Desuden skifter Woofbox tema hver måned, så du aldrig får de samme produkter to gange i træk.

Desuden er Woofbox en anelse billigere end de andre alternativer, hvis I tegner abonnement på flere måneder.

Lige nu har I mulighed for at købe jeres første Woofbox med 20 % rabat, hvis I bruger koden KIOKO når I betaler (gælder dog kun ved valg af månedlig betaling). I kan læse mere om Woofbox og bestille den her.

Jeg vil i øvrigt snart lave et indlæg der samler mine oplevelser med BullerBox, Woofbox og BuddyBox, så I kan hører hvordan jeg bedømmer boksene!

IMG_0849 IMG_0838

IMG_0854