Indlægget er IKKE sponseret

Der er vidst ikke nogen tvivl om, at Kioko er en meget forkælet hund. Især i disse uger, inden jeg skal hente vores kommende hundehvalp i Sverige, synes jeg, at han skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Derfor bestilte jeg for nylig en Bullerbox til ham.

Jeg har før skrevet om Bullerbox på bloggen, her. Bullerbox er en kasse med hundelækkerier og legetøj som du kan modtage hver måned. Kioko får ikke boksen hver måned, men en gang i mellem når han lige skal forkæles. Og lige nu får du endda din første boks med 45 % rabat!

foto 1

I boksen var der i denne måned en bamse fra Kong, som jeg ved første øjekast syntes så vældig kedelig ud. Men det var det første Kioko snuppede fra kassen, da den stod på gulvet, og han elsker simpelthen allerede den bamse. Sidst vi fik en Bullerbox var der også en bamse med fra Kong, og det er et af Kiokos yndlingslegetøj (der er noget med de Kong-bamser).

Udover bamsen var der en rigtig fin aktiveringsbold, hvor man kan justere på sværhedsgraden (hullet). Den har vi ikke prøvet endnu, men det er også den 5. aktiveringsbold jeg har til Kioko.

Af godbidder var der noget tørret and, nogle tandrensende tyggepinde fra Vitakraft, en lille bøfstang og en pose godbidder af kylling, som jeg ikke kender. De virker dog lækre og bløde når man trykker på dem, så jeg tror at de falder i god jord.

foto 5