Lige for tiden går det meste af min tid med eksamenslæsning og eksamensopgaver. Det betyder også, at Kioko ikke mener at han får ret meget opmærksomhed! I dag sidder jeg hjemme på kontoret og skriver opgave, og da jeg godt kunne se, at det gjorde Kioko lidt rastløs når jeg sad inde på kontoret, hentede jeg hans pude og lagde den herinde.

Nu ligner Kioko én, der godt kan slappe lidt af igen og “nyde” eksamenslæsningen. Hvad læser jeg så til eksamen i? Lige nu sidder jeg og skriver en opgave om sundhed og økonomisk vækst. Jeg ved godt at det formentlig ikke interessere mange af mine læsere, men jeg synes faktisk det er utrolig spændende! Alligevel kan eksamenslæsning godt være lidt kedeligt i længden, men det er altså en forbudt overspringshandling af mig at blogge løs her! 🙂

God læsning til jer af mine læsere der også sidder midt i eksamenslæsningen!

Downloads1