Når man har hund er der meget indhold i hverdagen. Formålet med, at min kæreste og jeg skulle have hund var, at det var noget vi begge to havde lyst til, og at vi bare skulle have en familiehund.

Livet med hund har dog vendt op og ned på min hverdag, og Kioko er blevet til meget mere for mig, end “bare” en familiehund.

Vi deltager blandt andet i udstillinger, hvor Kioko klarer sig godt blandt de allerbedste hunde. Vi løber agility, hvor Kioko har en fest hver eneste gang, og hvor vi så småt er begyndt at starte konkurrencer og allerede har fået vores første 1. plads. Vi har trænet Kørekort-til-hund, hvor Kioko har bestået niveauet bronze, og det er min ambition at vi skal fortsætte med sølv.

Traning

Jo Kioko er blevet meget mere end en familiehund. Han er noget som min kæreste og jeg kan være fælles om, men frem for alt er han min partner. Det startede med, at Kioko og jeg var på en udstilling, hvor Kioko fik særdeles lovende og blev BIR Baby – også måtte vi jo bare afsted igen! Det er allerede i en alder af 2 år blevet til to certifikater og en titel som Dansk Junior Vinder 2013!

Her på bloggen vil jeg dele min hverdag som hundeejer med jer! Jeg vil dele ud af mine tips og tricks til at opnå “det gode partnerskab”, samt masser af aktiveringstips der både kan bruges af dig der bruger meget tid på dine hunde, men også af den hundeejer der bare har lyst til at give sin hund lidt mere indhold i hverdagen.

Jeg glæder mig til at dele min træning med jer, ligesom jeg glæder mig til at dele ud af mine foreslag til aktivering! Jeg håber også på, at I vil dele jeres oplevelser med mig således at jeg kan udvikle mig som hundeejer og handler!