For en gangs skyld kom jeg i lørdags afsted på udstilling uden selv at have hund med! Det er eksamensperiode, og jeg syntes ikke jeg ville risikere eksamensstress og hundeudstilling på en gang. Men jeg har svært ved at undvære at komme afsted så derfor blev det denne gang som fotograf!

Jeg fik taget nogle gode billeder af mange af hundene og dem får I her:

This slideshow requires JavaScript.

I er velkomne til at bruge billederne af jeres egne hunde privat, men I må meget gerne lige skrive til mig herinde, hvis I gør det (tak!).

I er også velkomne til at skrive navne på hundene til mig, så vil jeg sørge for at de kommer på – Jeg beklager, men kan simpelthen ikke kende alle hundene fra hinanden, så de navne der er kommet på allerede, er dem jeg er sikre på.

Stort tillykke til Birgitte med både BIR og BIM denne dag – det er SÅ fuldkommen retfærdigt og fortjent med de SMUKKE hunde du har!