Herning Herning1 Herning2Jeg har fået lov til at låne disse dejlige billeder fra vores udstilling i Herning af Bettina Lykkestrøm. Mange tak!

På det øverste billede er Kioko den forreste (hvis I ikke kan se det). Han står pænt og holder god fokus. Jeg lægger selv især mærke til, at han i løbet af det sidste år virkelig har fået nogle gode solide benstammer – noget han i sin teenagetid fik kritik for at mangle.

På det næste billede kan man se Kioko flyvende bevægelser – tænk sig at de alligevel kommer så tydeligt til kende på et billede. Jeg kan hvertfald selv se, hvordan forbenet flyver igennem luften! Jeg har desuden så småt fået lært ham, at løbe mere frit og uafhængigt af mig. Det ser bare så brand godt ud, når hunden flyver igennem luften og handlerens fornemmeste opgave er at være så neutral som muligt.

På det nederste billede er Kioko på bord og dommeren får lov til at mærke. Kioko syntes ikke lige, at den dommer var heeeelt okay, men han har jo gjort det så mange gange før og lader sig ikke påvirke af det. Han ved jo at der venter masser af godbidder når dommeren har set på ham.