Det er jo ingen hemmelighed, at Voodoo er en begynderhund! Og når jeg løber med en begynderhund går jeg utrolig meget op i små successer og masser af dem. Derfor gør jeg det ikke for svært for ham. Voodoo er jo en spidshund, og spidshunde har det med at ‘give op’ hvis de bliver rettet for mange gange. Til gengæld er de utroligt hurtige til at lærer, så det er jo en fordel når de nu er ret hurtige til at ‘give op’.

Denne lille bane er, i mine øjne, er super god begynderbane. Den har nogle nemme elementer først, fra 1-3, og derefter noget lidt sværere. 4-7. Nummer 4 og 5 er lidt af introen til en serpentiner, hvor springene kan stilles mere og mere “vandret”. Fra 5-7 skal handleren tydeligt vise begynderhunden, at den skal dreje skarpt og ikke ‘bare’ fare over nummer 1 igen. Det samme gælder fra 9 til 10.

Banen slutter af med en tunnel. Jeg elsker at slutte med en tunnel med begynderhundene, da det oftest er noget af det de synes er sjovest. Det er i mine øjne, lidt en belønning i sig selv for mange, at tage tunnellen.

Course 2