Alle hundeejere kender det – vores skønne hunde får pludselig afsindigt ondt i maven og diarré. Der kan være mange årsager til diarré, men pludselig opstået diarré skyldes ofte at hunden måske har spist noget, som den ikke rigtigt kunne tåle, eller at hunden er stresset.

Canikur og CanikurPro er fantastiske produkter der forebygger diarré hos hunde. Produkterne er efter min mening, de bedste på markedet indenfor dette område og derfor bør I virkelig kende disse produkter!

Canikur og/eller CanikurPro er efter min mening produkter, som alle hundeejere bør have liggende på hylden i skabet – vi ved aldrig hvornår vi får brug for dem!

Hvad er det CanikurPro og Canikur gør?

CanikurPro er en velsmagende pasta, der styrker og genopbygger hundens naturlige tarmflora. CanikurPro fås som pasta og Canikur som tabletter, og valget herimellem handler mest om, hvad der passer dig og din hund bedst. Produkterne kan også suppleres. Kioko er jo, som bekendt, en vældig kræsen hund, især når han har ondt i maven, og derfor er pastaen rigtig god. Man kan ligesom “smøre” den lidt på tungen. Tabletten anser mange hunde som en snack, og er derfor et rigtig godt valg for mange.

Canikur og CanikurPro kan både anvendes forebyggende og beskyttende, og jeg bruger det således ofte før Kioko skal ud i stressede situationer, som f.eks. stævne- og udstillingssituationer, hvor hunden kan få ondt i maven som følge af stress. Jeg bruger også CanikurPro, hvis Kioko allerede har fået ondt i maven, og mit indtryk er at Canikur stopper diarré med det samme.

CANIKURPRO // TREDOBBELT FUNKTION
CanikurPro består af 3 indholdsstoffer, og virker således mod diarré gennem 3 forskellige kilder: Probiotika, Prebiotika og Montmorillonit.

Probiotika og prebiotika styrker maven og hæmmer de patogene organismer, der kan give ondt i maven. Prebiotika hjælper til at få de gavnlige mælkesyrebakterier til at vækste, og kan reducere antallet af bakterier i tarmene.

Montmorillonit er et lermineral der binder bakterier og virus og fjerner dem fra tarmene.

CANIKUR // RISSTIVELSE OG CITRUSFIBRE
Canikur, som er tabletten, virker gennem risstivelse og citrusfibre, og har den fordel, at de holder på væsken, nedsætter tarmbevægelsen og tilfører salt og sukker til en dehydreret hund.

Min anbefaling er, at besøge din dyrlæge og få Canikur med hjem allerede i dag, da det virkelig er rart at være forberedt når hunden har ondt i maven.

Hvis der opstår akut diarré, og det ikke stopper inden en kort periode, anbefaler jeg at man søger hjælp hos sin dyrlæge, og eventuelt får antibiotika.

IMG_0751

Indlægget er sponsoreret