Igår var Kioko og jeg til agilitystævne i DcH Vejle. Det er kun tredje gang Kioko og jeg er på “udebane” til et agilitystævne og derfor havde jeg ikke høje forventninger til hvordan det skulle gå – vi skulle bare have nogle gode løb, hvor vi gik efter at fuldende hver bane.

I AG1 havde Kioko 2 fejl. Den ene af dem var klart min skyld, da jeg kom for langt frem efter en tunnel, og derfor vidste Kioko ikke hvor han skulle hen.

I AG åben løb Kioko fejlfri, på en bane med nogle svære elementer, så det var jeg rigtig, rigtig glad for. Han blev også nummer 15 ud af 49, på trods af at han overskred banetiden med 6 sekunder. Banen har jeg forsøgt at tegne nedenfor (det er første gang jeg tegner en bane, så I må bære over med at målene ikke passer, og at der er kommet en linie fra 19 til 1):

BanetegningEn bane hvor man efter balancen skulle være ekstra opmærksom, da der lå en tunnel lige foran, som vi IKKE skulle ind i. Efter A-brættet var der en svær slalom-indgang, som også voldt problemer for mange. Og efter den anden tunnel var balancen også ret tæt på, hvis man ikke fik kaldt på sin hund i tide.

I springklasserne kunne jeg virkelig mærke, at Kioko var træt efter træningen i lørdags og en halv stævnedag. I SP åben fik Kioko en enkelt fejl på slalom, og i SP1 blev vi disk på slalom, da jeg valgte at løbe videre efter fejlen, for at Kioko i det sidste løb kunne løbe glad over målstregen.

Alt i alt, et rigtig godt agilitystævne, hvor vi fik nogle rigtigt gode ting med hjem – både at arbejde på, men også at se tilbage på 🙂