Igår var min agilityveninde, Nicole, og jeg et smut forbi Active-Dogs ved Kværndrup. Det var første gang jeg besøgte Active-Dogs, men absolut ikke sidste! Active-Dogs har en træningshal, med alle de agilityforhindringer vi har brug for. Og eftersom træningen i klubben står stille her henover december og januar, er det perfekt at vi kan kører derned og få trænet lidt. Og fra hvor jeg bor, tager det kun 20 minutter at kører derned.

Du kan booke timer i hallen hos Active-Dogs her.

Nicole har en skøn Cavalier, Aya, som er en lille hund ligesom Kioko, så vi behøver ikke engang stille på højden på springene når vi løber – PERFEKT.

Nicole var så venlig at filme mig og Kioko (tak!), så det synes jeg da lige I skal have med her på bloggen. Som I kan se i klippet løbes der på kunstgræs, hvilket er virkelig luksus at løbe på, når vi er vant til at løbe i tungt ridehalsgrus.

Jeg elsker at få filmet mine løb, da det giver mig større mulighed for at se, hvad jeg gør med min krop og ikke mindst, hvad jeg skal gøre anderledes:

I det første løbe, ovenfor, kan I se at Kioko og jeg havde lidt problemer med at praktisere vores løbestart, da tunellen lå lidt skævt den anden vej, mens balancen lå helt perfekt for Kioko, for at løbe derover. Jeg ELSKER den fart Kioko har fået på a-brættet i dette løb, hvor han plejer at blive lidt sløv, fordi jeg VIL have stopfelt på a’et. I dette løb er der også en vældig god slalom, hvor Kioko viser mig, at han godt kan holde nogenlunde på farten. Herhjemme træner vi kun på 8 pæle for tiden, for at få Kioko til at ELSKE slalom.

Også er der vippen. Jeg ved ikke hvad der er sket, Kioko har altid elsket vippen, men er blevet meget afventende – det skal vi have trænet på!

I andet løb her, kan vi se at Kioko er tændt på at komme i gang. Han vil bare lege! Det giver faktisk en markant bedre indgang i tunellen for ham. Han prøver lige at snyde mig på balancen i det her løb, men kommer hen og venter. Lidt bedre vippe i dette løb, men det kan blive meget bedre!

Når jeg sidder og ser begge løb herover tænker jeg især, at jeg skal blive bedre til at vente på, at Kioko kommer ud af tunnellerne. For det meste, på denne bane, kan jeg sagtens nå at følge med ham videre, og derfor tror jeg det ville være rigtig godt for hans fart, hvis jeg bliver længere tilbage med ham. Kioko elsker nemlig at stikke af fra mig på banen, så det skal jeg prøve at udnytte.