En video fra en af de agility konkurrencer vi har deltaget i. Dette er en bane fra et DGI stævne, hvor Kioko løber fejlfri og vinder klassen. Det er en letøvet bane, men der er mange svære ting (synes jeg) i banen. Så jeg er faktisk ret stolt over, hvor godt Kioko løber banen.

Det eneste sted, hvor det er tæt på at kikse er før posen, hvor Kioko er ‘låst’ på det spring der står lidt til venstre for ham. Heldigvis når jeg at opdage ham, og få ham på rette vej igen. Pyh! Slalom tager han langsomt, men sikkert. Det er noget vi har øvet meget den seneste tid og derfor var det en kæmpe succes at han tog den til et stævne.

Kioko reagerer som altid bedst når han har god fart på – det er som om at han får et meget bedre flow i sit løb og er nemmere at handle. Men til stævner har jeg valgt at fokusere på at løbe nogle sikre løb, hvor jeg ikke vil presse ham i fart. Det er vigtigere for os begge, at få nogle succesrige, fejlfrie løb – fremfor at vinde. Dette løb vandt vi dog, da der ikke var andre der kom fejlfrit igennem. Flot klaret, hvis jeg selv skal sige det!