I lørdags deltog Kioko og jeg til DKKs første udstilling i 2015, i Fredericia. Udstillingen var den første, hvor udstillingskritikkerne blev udsendt elektronisk og ikke i papirform. Alt nyt kræver tilvænning, og det gør denne ændring selvfølgelig også! Personligt synes jeg at det er helt fint, at vi ikke længere får kritikkerne på papir, og jeg mærkede ligeledes ingen problemer med at se min kritik online. Når det så er sagt, printer jeg selv kritikken ud og sætter i min egen mappe med udstillingsresultater.

I forhold til resultatet var dette ikke prangende. Jeg kunne fra første øjekast mærke, at dommeren bedre kunne lide en helt anden type Japansk Spids end Kioko, så derfor blev jeg også tilfreds over at Kioko fik Excellent og en 3. plads.

Dommeren på denne udstilling mente, at Kioko var let bygget, havde gode ører, var lidt nervøst anlagt, men havde gode bevægelser. En bedømmelse der bar præg af, at dommeren bedre kunne lide de mere maskuline og “grove” typer af Japansk Spids = ikke Kioko 🙂 Så jeg synes egentlig at det var en flot bedømmelse at få Excellent denne dag.

Her er lidt billeder som Bettina Lykkestrøm tog af Kioko på denne udstilling – mange tak!

Fredericia6 Fredericia4 Fredericia1 Fredericia3 Fredericia2 Fredericia5Også står han bare dér og rækker tunge!!! Frække hund…