I dag er det anden dag i vores ‘5 days of trick challenge’. Igår ved jeg, at nogle af jer nørdede videre med ‘vores’ trick, mens andre fandt på nogle helt andre tricks! Det synes jeg bare er vildt fedt, så vi kan inspirere hinanden.

I dag var lidt af en udfordring for Voodoo og jeg. Ja, nok mest for Voodoo! Jeg havde nemlig booket en agilityhal for at løbe med Voodoo og en veninde i hele 2 timer. Og det betyder altså at Voodoo er rimelig træt, og hjernen ikke virker super godt her hen på aftenen. Derfor valgte vi i dag et ‘lidt nemmere’ trick, hvertfald for Voodoo. Nemlig at vinke.

Voodoo har lært at give pote, så udgangspunktet var ligesom at give pote, uden at jeg skulle tage imod den, og hvor han skulle lærer at holde poten i luften længere og længere, samt gerne at lave vinke bevægelser. Jeg har lavet en lille video igen i dag, som viser resultatet. Vi kan nok godt komme længere, og efter videoen, og en pause, har han også vinket 4 gange i samme pote-løft, så han kan sagtens forstå fidusen.

Man kan dog godt se, at Voodoo er en liiiiille smule overtræt i videoen, og laver overspringshandlinger aka ruller rundt hele tiden!

Det skal siges at det gik over al forventning til agilitytræning i hallen i dag, hvorfor mine krav til den lille mand heller ikke var så store i aften. Jeg glæder mig til at hører, hvor mange af jer der får lært at vinke inden næste video i morgen!