‘5 days of tricks challenge’….

Det blev altså kun til 3 dage. Ikke fordi vi ikke hyggede os, for det gjorde vi bestemt, men vi fik samtidig fyldt ugen op med 2 gange agility, gæster og alt muligt. Det var faktisk noget nær umuligt at nå, at lære 5 tricks i 5 dage. Til gængæld lærte Voodoo 3 på 3 dage, og det synes jeg faktisk var rigtig flot!

Det sjoveste trick han fik lært, var at tage min strømpe af. Vi har øvet os siden, og hvis det bare er en løs strømpe, så får han den nemt af! Han lærte for et års tid siden, at hente lommetørklæder til mig, så selvom man ikke ønsker sig at blive syg, kan det bare komme an – for jeg har en servicehund!

Fem tre dage med tricks har imidlertid givet mig lidt mere blod på tanden, og jeg synes at vi i stedet skal prøve med ‘månedens trick’. Derfor vil jeg for fremtiden, hver d. 1. i måneden, udgive et indlæg med fokus på tricks, og gerne med forslag til et trick man kan øve! Jeg kan ikke love at jeg selv når at indlære OG filme tricket, men jeg vil gøre mit bedste. Tricks-ideer modtages med kyshånd.

5 dage med tricks… Var der mon nogen af mine læsere som kom i mål?

Dette billeder er taget lidt før Voodoo lærte at tage strømper af. Nemlig som hvalp, hvor det var en helt anden mission!

Dette billeder er taget lidt før Voodoo lærte at tage strømper af. Nemlig som hvalp, hvor det var en helt anden mission!