‘5 days of tricks challenge’ – dag 1!

I dag skulle Voodoo lærer at tage en strømpe af. Det vil sige at han skulle lærer at tage en strømpe i munden, lærer at trække i den, og lærer at trække selvom den sad fast på min fod! Det var ret sjovt, og han blev ret god til sidst, hvis jeg selv skal sige det.

Se klippet og bedøm selv!

Vi har trænet i 10 minutter med en klikker og en ordentlig røvfuld godbidder, og det færdige resultat er, at han kan tage strømpen af, hvis den ikke sidder alt for godt fast – altså hvis den ikke kommer op over hælen!

Der er ikke nogen tvivl om, at Voodoo ikke er den mest tålmodige. Det ligger egentlig heller ikke til racen at ville prøve tingene SÅ mange gange i træk, men i modsætning til andre Japanere, der finder på at melde sig ud af legen, bliver Voodoo bare VIRKELIG ivrig! Jeg har egentlig delt træningen op i fem trin: 1) Få fokus på strømpen, 2) Tag fat i strømpen med munden, 3) Hold fast i strømpen, 4) Træk i strømpen, 5) Træk i strømpen selvom den sidder godt fast på foden.

Har I mod på at prøve? Jeg vil da især gerne hører, hvor langt I kan nå på 10 minutter? Til sidst er Voodoo ved at være godt træt i hovedet, og det bærer slutningen præg af. Men måske der er nogle som “når i mål”, hvor strømpen sidder over hælen, når hunden hiver i den?

Det er i øvrigt min første video, så jeg håber at I tager godt i mod den.